Selecteer een pagina

Hoe kunnen we helpen?

SSL check controleert jouw certificaat

Je bent hier:

Je hebt jouw website voorzien van een gratis SSL certificaat van SGO óf voorzien van een betaald certificaat en wil nu natuurlijk graag weten of het certificaat goed geïnstalleerd is én werkt. Dit kan vaak door te surfen naar jouw website, maar dat kan soms ook een vertekend beeld geven doordat bijvoorbeeld sommige elementen in jouw website nog over http:// geladen worden en niet over https:// .

Een goede manier om echt te controleren of jouw SSL certificaat geinstalleerd is zoals het moet en de server het netjes presenteert aan de bezoeker is via een SSL check. Er zijn meerdere checks op het internet, wij adviseren echter de check van sslcheck.nl welke altijd het correcte resultaat weergeeft en ook eerlijk aangeeft waar het probleem inzit als er iets niet goed gaat.

SSL certificaat nu checken?

Volg dan deze link

Vorige Kan ik mijn hosting pakket ook downgraden?
Volgende Wat is het verschil tussen betaalde en gratis SSL certificaten?

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *