Selecteer een pagina

Hoe kunnen we helpen?

Kan ik email automatisch laten doorsturen?

Je bent hier:

Soms is het fijn als je je e-mails automatisch kan laten doorsturen naar je hoofd e-mailadres of een ander emailadres. Hierdoor heb je niet x aantal postvakken voor verschillende e-mailadressen en behoud je het overzicht. Ook scheelt dit extra opslagruimte! Hoe je dit in kunt stellen leggen we in deze handleiding graag voor je uit!

Om je e-mail door te kunnen sturen dien je in te loggen op het DirectAdmin panel. De link naar dit paneel staat beschreven in de email die je na de aanschaf van een webhosting pakket van ons hebt ontvangen!

Stap 1

Nadat je bent ingelogd selecteer je het domein waarbij je de e-mail wilt laten doorsturen.

Klik vervolgens onder “E-Mail Management” op “Forwarders

Stap 2

Klik nu op “Create new E-Mail Forwarder

Stap 3

Vervolgens krijg je een tweetal invoervelden te zien. Bij het eerste veld voer je een e-mailalias in. Bij het tweede invoerveld voer je het e-mailadres in dat de doorgestuurde mail daadwerkelijk moet gaan ontvangen. Klik nu op “Create” om deze forwarder aan te maken. E-mail die nu verstuurt worden naar “ikwilditdoorsturen@jouwdomein.nl” worden in werkelijkheid ontvangen door “naar@ditemailadres.nl” zonder dat de versturende partij dit weet!

Stap 4

Je hebt ook de mogelijkheid om meerdere aliassen aan te maken. Dit doe je door een komma in het eerste invoerveld na je alias in te voeren. Bijvoorbeeld “deze,endeze” nu ontvangt “deze@jouwdomein.nl” en “endeze@jouwdomein.nl” de e-mails en stuurt deze automatisch door naar “naar@ditemailadres.nl” (en naar “ooknaar@mij.nl” als je kijkt in onderstaande afbeelding) . Dit geldt ook voor het ontvangende e-mailadres. In het voorbeeld hieronder ontvangt “naar@ditemailadres.nl” en “ook@naarmij.nl” de e-mails die verstuurd zijn naar “deze@jouwdomein.nl” en “endeze@jouwdomein.nl”. Klik ook nu weer op “Create” om de forwarders aan te maken.

Probeer het eens! Kom je er nou echt niet uit? Geen probleem! Het SGO team staat klaar voor je. Dit kan per mail of via een live chat sessie!

Vorige Is een nieuwe domeinnaam direct actief?
Volgende Owner-c verificatie / Hold lock

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *