Selecteer een pagina

Hoe kunnen we helpen?

Google MX records instellen

Je bent hier:

Wanneer je gebruik wilt maken van Google Apps voor Business dien je specifieke dns records in te stellen voor Google.

Om dit voor elkaar te krijgen hebben we een module geïmplementeerd in DirectAdmin waarmee je dit snel en eenvoudig kunt instellen.

Als je inlogt in directadmin zie je onder “e-mail management” een linkje staan “set google mx records”.

Zodra je hier op klikt dan worden direct de Google G-suite MX records ingesteld en het vinkje bij local mailserver uitgevinkt. Binnen enkele uren zal de email via Google verlopen, let wel dat je een Google G-Suite abonnement dient af te nemen.

Kom je er nou echt niet uit dan staat onze helpdesk klaar voor je! Wij zijn te bereiken via een live chat sessie of per ticket. We helpen je graag!

Vorige Ftp account creëren
Volgende Hoe installeer ik een SSL certificaat simpel?

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *