Selecteer een pagina

Hoe kunnen we helpen?

Emailadres aanmaken in DirectAdmin

Je bent hier:

Je logt hiervoor in op de DirectAdmin omgeving waarvan je de inloggegevens na bestelling per mail hebt ontvangen. Houd deze gegevens goed bij de hand, want je zult ze altijd nodig hebben!  Zodra je bent ingelogd, zie je een kopje E-Mail Accounts, zoals in het plaatje hieronder te zien is en waar de pijl naar toe verwijst.

directadmin

Hier klik je op, gevolgd door het linkje ”Create mail account” welke je links bovenaan ziet staan op deze pagina. Je krijgt nu een scherm te zien waar je zelf de gebruikersnaam (het stukje voor @domein.nl) en het wachtwoord van je eigen persoonlijke e-mailadres kunt invoeren. Ook het aantal te verzenden mails (Send Limit) en de opslagruimte (Email Quota) zijn hier in te stellen. In theorie hebben wij dit al voor je ingevuld en hoef je daar verder niet direct iets aan te wijzigen. Voor de opslagruimte (Email Quota) kan je een 0 aangeven zodat hier geen limiet bij word ingesteld indien je dat wenst.

Klik nadat je alles naar wens hebt ingevoerd, op “Create”.

Mail account aanmaken

Email adres is succesvol aangemaakt

Nadat je dit hebt gedaan, krijg je een scherm met alle gegevens. Deze gegevens heb je nodig om het account in te kunnen stellen in een e-mailclient. Handleidingen over hoe je dat doet zijn te vinden bij de Helpdesk onder het kopje “Email”. We raden onze klanten aan om voor de SMTP en POP3 mailserver de volgende gegevens te gebruiken: Email instellingen IMAP – POP3 – SMTP.

Voltooid

Gefeliciteerd! Je hebt zojuist een e-mailaccount aangemaakt in DirectAdmin. 

Inloggen in webmail

Wist je dat je met jouw net aangemaakte email adres ook kunt inloggen op de webmail, met daarin tientallen zeer handige features? 

Mocht je tegen problemen aan lopen dan staat onze helpdesk je graag te woord via de live chat of per ticket. We helpen je graag!

Vorige Emailaccount toevoegen aan Hotmail.com
Volgende Google MX records instellen

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *