Selecteer een pagina

Hoe kunnen we helpen?

Email instellingen IMAP – POP3 – SMTP

Je bent hier:

Voor het instellen van je emailaccount in je emailprogramma heb je bepaalde gegevens nodig. De gegevens die je nodig hebt staan hieronder beschreven:

Inkomende IMAP – POP3 en SMTP mail server

mail settings

Dit betreffen de algemene email instellingen voor email accounts bij SGO. SSL is benodigd om deze instellingen te kunnen gebruiken. Bij het aanmaken van een mail account in directadmin krijg je wel de mogelijkheid om de gegevens mail.domeinnaam.nl te gebruiken. Echter hebben deze standaard geen ssl.

SSL op jouw mailserver?

Hiervoor kun je de volgende handleiding volgen: https://helpdesk.snelgoedkooponline.eu/help/installeer-ssl-certificaat-op-emailserver/ waarmee jij direct je eigen SSL certifcaat op jouw mailserver installeert. Het is een gratis SSL certificaat waardoor je dus zonder extra kosten veilig via jouw eigen email server kunt emailen over SSL.

Hoe stel je email in op jouw apparaat?

Elk apparaat is anders en vergt een andere configuratie om email goed en wel te kunnen ontvangen en versturen. We hebben daarom hieronder een opsomming van onze beschikbare email handleiding gemaakt om zodoende voor jou de passende te kunnen gebruiken:

Mocht het instellen van een emailaccount niet lukken, dan staat onze helpdesk voor jou klaar. Je kan ons bereiken via een live chat sessie of door een ticket aan te maken. We helpen je graag!

Vorige E-mailaccount instellen op iPhone
Volgende Emailaccount instellen in Outlook office

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *