Selecteer een pagina

Hoe kunnen we helpen?

Domein in quarantaine

Je bent hier:

Is je domeinnaam in quarantaine beland en hierdoor offline? Via deze handleiding leggen we je uit hoe dit komt en hoe je hem weer kunt activeren.

Een domeinnaam zal in quarantaine geplaatst worden als deze verlopen is, dit is een soort van parkeerperiode waarin niemand anders je domein kan claimen en jij de tijd hebt om hem alsnog te heractiveren. Wanneer je de domeinnaam gewoon netjes op tijd verlengd dan zal je domein niet zomaar in quarantaine belanden. Bij Snelgoedkooponline.nl ontvang je tijdig onze factuur waarmee je het domein kunt verlengen. Toch kan het voorkomen dat je niet in de gelegenheid was om direct te verlengen of het vergeten bent, in dat geval komt je domein dus in quarantaine te staan waarna je deze alsnog kunt heractiveren.

Om een domein uit quarantaine te halen stuur je ons een mail. Helaas vragen de registry’s voor het uit quarantaine halen een extra toeslag, vandaar dat de prijs hoger zal liggen dan het normale verlengtarief, wel wordt de domeinnaam weer direct een jaar voor je vastgelegd.

Mocht je nog vragen hebben over deze werkwijze? Onze klantenservice afdeling staat voor je klaar!

Vorige Domein doorverwijzen (redirect) via DirectAdmin
Volgende Domeinnaam verwijzen (pointer) naar bestaande website

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *